RSS csatorna

Never. Stop. Dreaming.

Explosions…on the day you wake up
Needing somebody and you’ve learned
It’s okay to be afraid
But it will never be the same

lucid-dream-flying

Miért ne lehetne, olyan szakasza az életünknek, mikor nem teszünk fel nagy kérdéseket és nem keressük a nagy válaszokat? Nem tűzünk ki új célokat és nem tervezünk új terveket? Nem gondolkozunk, csak becsukjuk a szemünket és belefeszülünk az életbe és húzzuk izomból-arra, amerre elmegy.
Miért ne pihenhetne kicsit az agy, miért ne dolgozhatna csak a test?
Jöttünk le a vörös posztós lépcsőn, te meg én és én úgy nevettem, úgy de úgy nevettem és mikor elértük a fordulót, jó ötletnek tűnt leugrani a következő fokokra a korlát felett. Megbotlottam, legurultam, de úgy tűnt, te észre sem vetted,csak folytattad a történetet, én pedig nevettem, olyan nagyon nevettem. Tudod nekem nem fáj, ha elesek, tudod én mindig felállok, most is felálltam, de csak akkor vettem észre, hogy a férfi, ott a lépcső aljában hogyan néz rám, hogy mit gondolhat most, a lányról, aki röhögve, gurulva érkezik, akinek úgy tűnik, semmi nem fáj, akinek a pólójából kiáll a melltartó merevítője, most tuszkolja vissza-nevetve.
Nem tudtam elmondani, hogy nem vagyok részeg, csak nem tud fájni nekem az esés, nem tudtam elmondani, hogy nem vagyok részeg, csak szeretek leugrani, nem tudtam elmondani, hogy nem vagyok részeg, nem amiatt nevetek, mert nem jutottam szóhoz a nevetéstől.
És akkor utánam jött a férfi és én igyekeztem elmagyarázni, de nem nagyon tudtam-mert még akkor is csak nevettem. Csak arra emlékszem, úgy kezdtem: én ma még egy cseppet sem ittam. De nem volt igaz, mert hetek óta igyekszem, hogy meglegyen a napi 2 liter víz bevitel…
Csak feküdni, ágyban, fűben, vagy a földön, veled, vagy nélküled, úgy, hogy megölelsz, úgy hogy megölellek, egyedül, vagy vele csak feküdni csukott szemmel csak lélegezni…ez most minden.

Bastille – Pompeii

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: